SJUKER!

hej på er. ligger hemma och är massa sjuker! inte roligt att vakna upp med 39g feber inte.
så idag har jag legat och sovit stortsätt hela dagen + lite tv imellan åt. 
snart skär ja av min hals faktiskt, och jag som hade match i morgon. fan med det!
ja får droga verktabletter och sömn.får hoppas på bättre tider. 
host host.


frifot.

och jag drar mig först in till staden för att fira linkan sedan dras det vidare till motala !

I couldn't believe you wouldn't save me.


I know I messed with your mind
And wasted all your precious time
The more I try, the more I find

YOU LOST THE LOVE I LOVED THE MOST.


idag har ja gjort absolut ingenting. legat framför många otroligt bra och sorliga filmer + lite avsnitt av GG.
ska snart stoppa i mig lite mat sedan dra mig vidare för träning. får se var kvällen för mig sedan. 
i morgon firar ja linkisen och drar mig till motala. peace.

är man GO så är man.

jo lovet började rätt så bra. Slutade skolan med uppspel fick blommer o grejer riktigt roligt. sedan spenderade ja kvällen med litet lagfest, hade det skit kul! alla är ju för goa. sedan drogs det vidare till lj där ja hoppa på bussen och hamnade i brunnby. gick över dörrkanten runt 6 i morse. en av de bättre kvällarna på länge tycker ja! tack för kvällen alla!


- det bjuds!

Ljungsbro hf

Hej lagfest härrrerreeee :D


LEIGHTON MEESTER.

- det är någonting med denhär låten som bara får mig att älska den! Leightons röst fångar verkligen upp en!

Alla ❤ dag!

Glad alla hjärtans dag på er! Kände att dagen har varit på en ganska så okej nivå idag.med lite uppvisning på teatern och en jävla massa problem med buss så kom ja äntligen hem. Pappa hade gjort mys middag hemma och köpt både choklad och geléhjärtan. Ibland kan pappsen! Annars har ja sovit, ätit alldeles för mycket godis och tittat på topp model Sverige.just nu ligger ja i sängen min och ska läsa lite så gonatt!❤
Bild på mig och Edith idag som williesar på teatern!

image description

-x


idag har det inte hänt mycket. matteomprov i skolan, efter det skylten och repa lite. Har tagit mig en runda på löpbandet också och nu väntar bara duschen. i morgon är det alla hjärtans dag vilket ja inte riktigt kan bestämma mig om det är en bra eller dålig dag.vi får se. sista veckan innan lovet..får kämpa nu sista med 2 historia uppsattser och ett matte prov på alla matte prov vi haft.kommer bli kul.not. men nu ska ja ta en snabbis in i duschen sedan blire fatta eld natti !

burlesque.


ja, och så var det ju lördag. igår drog lovisa och ja till lj vi åt pizza och efter det åkte vi in till stan för att se musikal med resten av dansarna och teatrarna. musikalen var helt okej lite långtråkig ibland men bra! tog sedan bussen hem och slutade i sängen med filmen burlesque. FAN VILKEN BRA FILM! annars är ju två tänder mindre och lever på värktabletter.och idag vet ja inte riktigt vad som händer mer än att min vän AMANDA fyller 17 GRATTIS! men nu ska ja hoppa in i duschen tror ja..ciao

But goodbye's too good a word, babe


ska snart krypa ner under mitt varma täcke, läsa lite William Shakespeare och fatta eld
Försvinna lite in i andra världar, glömma verkligheten ett tag. För just nu tar kylan kål på mig, tar all energi ur min kropp! inte nog med det så blir man två stycken tänder mindre i morgon och så kommer man gå och gnälla,tycka synd om sig själv lite halft sådär när bedövningen har släppt.kommer bli kul. fast nu längtar nog täcket efter mig alldeles för mycket. goonattis!

Liam Hemsworth!


- helvete vad snygg killen på bilden är då..LIAM!♥
måndag och den består som vanligt med skola och rep. repet gick riktigt bra idag började på en ny låt och blev klar med låten också. Alltså så han vi göra en hel låt idag vilket är awesome! när ja kom hem tog ja mig en tur på löpbandet och dödade några avsnitt GG! nu ska ja hoppa i säng, läsa lite och försöka få lite sömn har varit alldeles för trött och irriterad idag. men innan det en snabb dusch! natti♥

peace and love.


En glad bella här! eftersom peace and love biljetterna är beställda och klara! ska snart beställa emmaboda med.Så nu är det bara att tagga för fulla muggar! vill ha sommar typ nu nu nu! annars rullar livet på kom hem från ett boxningspass för ett tag sen. har suttit och gottat lite morötter,gurka & dipp framför topp model sverige sen dess. ska snart hoppa ner i säng och läsa lite fatta eld har inte gjort det på ett tag hatar & älskar bökerna så jäkla mycket ångrar nästan att ja började läsa dom för nu går det inte att sluta..men peace!

some people you just missed.

hejsan. åkte in till staden idag för att fika lite med mina saknade tjejor! kände hur mkt ja saknat dem verkligen. Vi åt och myste tog igen lite med allt prat, satt på steves ett ganska så långt tag innan vi drog hem till elino där vi mest blev trötta så sedan drog vi hem. och nu sitter ja här i min säng och ska sova snart tror ja. är ganska så trött. så nattinatti!

- jag & mina fina flickor!

BARA MÖRKRET HÖRS


världens bästa!


ja har så roligt med er♥

teater.


snygg bild på mig och lovisa som musflickor !

hemma från skolan. hade samhällsprov idag vilket gick skit! efter skolan drog ja och teatrarna till subway och åt lite. efter det drog vi till skolan igen för lite uppvisning för föreldrar och vänner! gick super och var så HIMLA KUL! massor kom och kollade, är så glad att ja valde helt rätt linje! men nu sitter ja här med över drivet mycket rouch, läppstift och sot i hela ansiktet och ser lite halft prosituerad ut (skulle se ut som det i teatern) och ska göra min samhälls uppgift som ska vara inne i morgon och ja har inte ens börjat! så det är ngn som kommer sitta uppe inatt. peace!

RSS 2.0