My so-called life.

förlåt för en skit dåligt uppdatering men ja har varken haft tiden eller orken. skolan igång igen känns hämskt men lite posetivt är ju att det är lov igen om 6 veckor..-_- ne men kan veckan börja på ett mer roligare sätt än att ha fysik prov på fredag?..wiii..eller nott.
har inte gjort så mycket idag har kört ett step&styrka pass som var rätt så jäkla jobbigt faktist om ja får säga det själv..märks att man inte tränat på ett tag.ne nu ska ja hoppa i säng & se min nya serie som ja börjat kolla på en väldigt gammal serie men ja gillar den. jag bara älskar Claire Danes hon är sån bra skåderspelerska, & så äre än tänk film om ni fattar vad ja menar en tonårsfilm om en tjej som tänker mycket tyckte att det passade mig lite gran sådär.ne nu my so-called life:)  


-killen som är med i serien..han är inte lite snygg han!

KLÄPPEN-part one ♥

- störtlopp,hjärnskakning,barnen i liften,en jäkla svår ankarlift,jesus med ölmage,topstugan som räddar våra liv mot kylan,alla tabbar,massor med trivsel, tchill,träningsvärk,sugrörsbygande på Mcdonalds&ett jädrans bra människor!+mkt mer = kläppen 2011! kan ni fatta hur sattans bra det var?





home!

hemma från kläppen nu! har haft 4 helt otroligt härliga dagar i kläppen, men bästa gänget som gjorde det så jäkla bra! ni ska ha ett stort tack! men nu är ja helt slut ska ja soova & ta en lång sovmorgon! vi hörrs i morgon med fina bilder♥

KLÄPPEN NÄSTA!

tidinställt inlägg,mycket bra faktist. just nu sitter ja på bussen påväg till kläppen med finfina gänget!vi ska skappa minnen förstår ni..ta massor fina bilder,skratta,gråtta&va sådär galna som vi alltid brukar! yes you get it. kommer hem på torsdag kväll! får se om det blir ngn uppdatering då eller om det blir på fredag.men ni får ha det så bra nu för det ska verkligen ja ha! sakna mig inte för mkt nu..haha. pöösss take care!♥  
 

13:07

sitter fortfarande i soffan nyvaken & tittar på 16 and pregnant.ska snart börja ta tag i saker & ting har för mycket att göra i dag! måste fixa & packa allt till kläppen i morgon!!DET KOMMER BLI SÅ KUL! längtar hur mycket som helst tills i morgon.men ja nu ska ja få lite mat i magen innan ja börjar med allt. bye. 

- min fina sannis & jag♥

mysskväll.


nu drar jag mig mot clara för lite mysskväll där med fina tjejor! seyha :D

gymmet..

nu drar ja mig mot gymmet & biffar lite hörs senare! :D


hårfärgning.

hej på er! slänger ihop ett inlägg här på nattkvisten.är super trött men jag försöker skriva ändå. hade fullt upp igår så hann inte blogga då tyvärr, det blev staden direkt efter skolan & solade köpte godis till kläppen. när jag kom hem så drog ja på h-träning, sedan kom anton hitt & lekte att han va stålmannen hahaa.

idag hade vi matte prov som jag fick g på! bella happy.efter skolan åkte pappsen&jag till staden för lite inköp av skidglasögon,fliströja,hölurar,hårfärg,hannah montana the movie,hannah parfym..jo ja vet lite för nördig är jag nu .sedan färgade jag håret till mörkbrunt typ min narurliga färg fast lite mer mörkare,blev iaf nöjd med resultatet! & det är ja glad över! annars spenderade jag min kväll i kalla ljungsbro& hos mandisen.
nu ska ja sova GODNATT.    

anton♥

har ni sätt vilken söt pojkvän jag har ;)


dendärlåten!

den här låten sitter i min hjärna dagarna lång. ända sen jag såg i rymden finns inga känslor.
den är bra men ändå lite smått irriterande.haha sånna låtar gillar jag!

lets forget about the pain..

sitter typ däckad i soffan, är helt slut..vill sova..måste sova! engelska provet gick hämskt dåligt idag får verkligen hoppas på ett g. förövrigt tog ja mig ner till gymmet förut med sannis,oliwer,jacob & max.vi biffade & bubblade efteråt.riktigt skönt men nu är min kropp slut och vill sova. i morgon blire slapp dag i skolan bara tema dag & slutar vid 12! så sköönt. ne godnatt. 

helt vanligt fast så mycket värre.

nae den här dagen har bara varit ångest. ni kommer tycka att ja är helt störd nu men ja hatar verkligen alla hjärtans dag, sämsta dagen på året.går bara runt & stör mig på alla hjärtan & prisenter, rätt så överskattat. jag vet ja är rätt negativ men idag får ja vara det. ni får helt enkelt stå ut.nerå ja ska inte tjata om alla hjärtans dag. skolan gick rätt snabbt idag.efter skolan biffade jag mig med sanna & oliwer på gymmet i 1 timma & 45 min. efter det plugg av engelska. nu ska ja hoppa i säng & läsa lite. godnatt på er!
 

fråga.

STINA.
fråga
:den verkar bra, vad gjorde du i filmen då:)
 
jodå filmen är rätt gullig.jag gjorde inte så mkt satt & typ ''söp''
 vid en brasa & försökte få holger att dricka typ :)

...

nämen vet ni va? nu ska jag hoppa i säng & plåga mig själv med mina egna tankar..
joo ja vet ja är rädd konstig av mig. ni får stå ut.


we just do what we do

ja.vad ska ja säga om gårkvällen? den blev helt lyckad i börjad, vi dansade loss & hade det roligt. men sedan?..ja vad ska man säga? har inte ens ord.så ONÖDIGT helt änkelt.vad tjänar man på att förstöra?blev bara så ledsen på det igår. men resten ska ha ett stort tack till gårkvällen!
nu ska jag sätta på mig lite kläder dra mig till bussen & repa i några timmar.få lite andra tankar helt änkelt..
  


3 bilder från gårdagen på mina fina tjejer!

MILEY CYRUS♥



-den tjejen är farligt snygg!

I MESSING WITH YOUR HEAD


gårkvällen blev ju rätt lustig men ändå rätt okej.ja,ankii&elino gick upp på snöberget & sen vågade vi inte gå ner så vi fick gå ner bakvägen ner genom skogen och jag hade inga vantar så det var sjukt kallt sedan blev benen is.satt väll för det mesta på massa bussar igårkväll..tills vi blev utslängda.jag & simon hamnade tillslut hos angelica & sov där.

idag har dagen bara varit allmänt seg,men nu ska jag hoppa in i duschen för att fräsha upp mig lite,sedan drar jag till angelica & sen partar vi till det lite.låter toppen!

fråga.

fråga: Hej du! Vad hette filmen du var med i? kan man ladda ner den tror du? =D Jättedin blogg föresten!
hej!den hette holger&vilde.jag vet faktist inte om man kan ladda ner den för den är bara
30 min film inte så stor. men man kan köpa den för 80kr på
www.envisfilm.se & tack så mycket! :)
om det är någon mer som undrar över ngt äre bara att skriva till mig, ja svarar så gärna så :)

it was onely just a dream..

hade bara muntligt prov & handboll i skolan idag så det var skön fredag. efter det gick ja & gymmade lite med angelica&sannis så nu är ja rätt slut.ska dra mig mot lilla angelica snart för att spendera min kväll med henne, först ska ja bara fixa mig lite. have a great friday. 

say you don't want it.

helt sinessjukt stört bra låt! & jag älskar emma watson jag vet inte hur mkt för hon är för snygg & han också. ÖRONGODIS på hög nivå. 

- one night onely

forget my name.

länge sen ja skrev. men jag har faktist haft fullt upp den här veckan.nationella prov,staden,träning,konfan&mer. lilla söta mormor har bott här i 2 dagar också hon åkte hem idag.men nu är huset rent och fint iaf.i morgon äre äntligen fredag!vilket är riktigt skönt.idag har jag suttit & gjort nationell prov i 3 timmar,varit på konfan,ätit ALLDELES för mkt mat,tränat handboll&pluggat.nu lyssnar ja på oerhört bra musik & snart ska ja sooova. äschh   

trekantigt.

väldigt seg dag idag.hade föreläsning hela dagen i skolan om en som överlevde koncentationslägrena.det var spännande men ändå så jobbigt att sitta så länge tillslut så somnade man typ vilket var lite tråkigt.efter skolan satte jag på sebbe en film som var rätt så bra faktist har tänkt hur länge som helst på att se den men det har aldrig blivit av men så ladda pappa hem den åt mig, efter det somnade jag som vanligt;) nu ska ja städa lite i mitt rum sedan kommer anton hit♥ love

- gammal bild på clara,ankii&mig i berlin föra påsken!

handboll.

nu ska jag packa handbolls väskan & gå ner till sporthallen för att köra 2 hemma matcher! hörs sen♥

nu drar ja till stan för lite mat med brudarna!


cause it's you and me.

ligger framför tv:n nyvaken med ett glas oboy. lite seg sen igår men det får ja ta gårkvällen blev helt okej.i dag ska jag bara ta det lungt, ut & äta med mina tjejer lite senare, så det blir nog toppen.i morgon 2 hemma matcher vilket ska bli sjukt kul.jo ja har faktist muntrat upp mig själv lite så nu äre posetivt.nu ska ja njuta vidare av lördagen, take care♥ 

säg ingenting,bara håll min hand.


skolan sög idag.eller allt suger just nu egentligen,jag vet men nu kan ja inte vara posetiv.bara kan inte.bara är så.fast tog ut allt på träningen iaf,var sjukt skönt att träna lite handboll igen.2 hemma matcher i helgen också rätt så bra.nu ska jag bara lista ut vad ja ska göra med helgen.vill bara ha en person här just nu,men det funkar inte så jag går & lägger mig och glömmer det här.roligt inlägg? jo javet..

XxXxX

have you already changed your mind?


sometimes i forget..

idag har jag bara varit trött & lång. iaf skolan,fast var det inte jag som skulle börja bli posetiv?äh det går inte så värst bra. efter skolan gick amanda&jag hem till sannis där vi somna i soffan tills anton&oliwer kom. nu ska jag hoppa in en snabbis i duschen innan ja kryper under täket.har inte sovit alls mkt den här veckan eller sen i fredags så skulle nog behöver en rejäl sömn snart men det får vänta tills ihelgen.i morgon drar ja sanna &karin in till staden. men nu duschen..

RSS 2.0