Can't stop, 'cause we're so high

tjabba! snart sommarlov hörrni! fast vädret är ju inte lika bra men det kommer väl hoppas ja. min helg har varit toppen. party och massor häng med fina vänner! sprang precis en 5km runda i skogen också, känner mig rätt så duktig nu. ska snart sätta mig med historian. typ ledig i morgon, bara en historia lektion! awesome! nu ska ja lyssna lite musik sedan plugga puss!
image description
image description
image description

Stranger in this lonely town saved me from my emptiness.

hej på er! sommar nu! fan va skönt! började dagen med att vara lite ljustekniker åt 3 ornas teater och det gick skit bra. sedan har ja bara legat i tinnis hela dagen och dött. doppade mig för första gången i år! kallt men skönt! drog hem la mig i solen i 1 timma till, skulle ja inte gjort för nu är ja kräftbella. nu ska jag sätta mig och skriva en jävla historia uppsatts på 3 miljoner sidor! fy! får stå ut två veckor till! försöka att inte ge upp bara. nej nu ska ja klara det här även fast det tar hela jäkla natten! hejs!

- peter pan.



strö inte mina sår med salt.

ligger sjuker i sängen och ska snart sova. lång helg såå skönt! men egentligen borde ja plugga sönder ändå. haft ett par riktigt roliga dagar sen ja skrev senast, blacka och andra grejer! i morgon drar ja mig till staden för att köpa lite kläder och grejer med mammi och mormor. sedan firrar vi elinooo! GODNATT!


MY MEDICINE!

- finns ingen snyggare. så äckligt bra!

COLOUR DUZT!


- bilder från fotograferingen för några veckor sedan. blev rätt bra tycker ja!

xx

'' never say goodbye, 
because saying goodbye 
means going away 
and going away means
forgetting ''         

- peter pan.

TAYLOR MOMSEN!


- såå helvetttes snygg!

Bästa!♥

 


LIKE YOU STOLE ME.

ikväll vill ja få med allt i ett. försöka få med allting i mitt huvud, men jag vet att det aldrig skulle funka ändå så jag har redan gett upp på den fronten. den här veckan har varit rätt så bäst fast ändå en av de knöligaste och jobbigaste. jag får inte riktigt fram orden på vad ja vill ha sagt. vet inte riktigt vad jag vill säga. det blir lätt så när det är mörkt och melissa horn & håkan hellström snor alla mina tankar. fina människor. känner att jag har blivit alldeles för lat och ändå gick ja 7 km idag. ja behöver ha svar på lite frågor. men det har ja ju nästan också gett upp på. i morgon är det iaf fredag. men jag ska fortsätta min tid med håkan och melissa nu. musik är allt för bra ibland.ni förstår nog knappt någonting.  


RSS 2.0