i don't need more than my music.


snyggaste människan på vår jord.
jag behöver plugga, måste plugga, för att jag har samhälls prov på onsdag och ja har inte ens börjat!? 
men hur mycket ja en försöker plugga så fastnar inget och mina tankar glider snabbt till något annat! 
fan också! för mycket att tänka på..har tusen saker att göra men är för lat. usch ne nu får ja väll hoppa i säng och försöka tvinga mig att plugga lite! ville bara att ni skulle veta hur frustrerad ja är på plugget..peace!

LOL= laughing out loud !

ÄNNNNTLIIIGEN!! TRAILERN TILL MILEYS NYA FILM LOL! SÅÅ HELVETES SJUKT JÄVLA MEGA BRA! 
JA VILL SE DEN NU NU NU! AHHHHH!

M

DRAR MIG TILL LANDET MOTALA OCH SPENDERAR MIN KVÄLL DÄR ! XOXO

I don't know the answer, but I've always wondered why.

hejsansvejsan. drog mig in till ekolmen och spenderade min kväll där med 2 cp barn vi tittade på my sisters keeper och tjockade oss. i morgon har ja studiedag vilket är så himla sköönt! ska bara ligga framför tv'n och slöa, kanske plugga lite också och träna.nu ska ja krypa under täket och läsa fatta eld. har uppdaterat bloggen lite med headern oså så om ni inte ser det klicka på f5..gonatt!


You're gonna make me lonesome when you go.

Miley sjunger en Bob Dylan låt! så bra & såå snygg!

22.52


skolan gick rätt så snabbt idag beror nog på sovmorgonen till kvart i 11. efter skolan drog ja mig ner till stan för att sola med inisen och emmis. efter det drog ja mig till skylten för lite rep, gick bra satte nästan den nya låten.tog sedan bussen hem, åt lite och träna nu ska ja lägga mig under täket och läsa lite ur fatta eld! natti!

<>

hej på er. äntligen helg, den här veckan har varit riktigt jobbig med plugget och det nya schemat men jag har tagit mig igenom den! har legat framför gossip girl as always sedan ja kom hem från skolan, fotat lite också har ja gjort med. hade tänkt spendera min kväll med lite onytigheter och film. yes you got it!

- YOUR GUNS DON'T BOTHER ME.


And here I am watching the clock that's ticking away my time.


Can you really see through me now..

hejpåer. idag har dagen varit engelska , mer engelska och en evig naturkunskap som kändes som att den aldrig skulle ta slut, men jag tog mig egenom den! tog bussen till max på lunchen och slutade med att vi fick springa i spöregn tillbaka till skolan.dampade lite på teatern med världens bästa teaterklass innan vi var tvugna att öva på vår pjäs. 
efter det lite F varningar i matten innan teaterteorin om william shakespeare. tog sedan bussen till tandläkaren där ja blev en tand mindre och fy vad ont det gjorde när bedövningen släppte så nu lever ja på ipren & panodil. har precis gått en runda på löpbandet så nu ska ja hoppa ner i säng och läsa fatta eld. natti ! 

- söta edith och ja på teatern idag med räven!

Fatta eld.

Hejhej. Ligger nyduschad i min blommiga pyamas och med mina vita mys strumpor.har tillägnat hela min kväll framför gossip girl och en runda på löpbandet. Känns helt tomt i huset efter att mormor åkte hem idag hon har varit här hela veckan, hållt på att rusa runt här i huset och fixat allt. Blev rätt så förvånad när jag kom hem igår så var mitt rum skinande rent! Har inte storstädat på nått år tror ja så det blev en väldig skillnad! Nu luktar det såå gott, gardinerna är uppe, sängen är bäddad och inte nog med det så tvättade hon alla mina kläder och städade hela min garderob och hängde allt så fint! Har aldrig trivts så bra i mitt rum som nu! Min mormor är alldeles för fin! Nu ska ja krypa ner under täcket och läsa andra delen av hungerspelen alltså fatta eld..! Gonatt!image description
image description

XX


Going down

Då har skolan startat igen. Får se hur motiverad jag är den här terminen.skönt att komma in i lite rutiner igen men plugget har ja verkligen inte saknat, har glömt hur lite man hinner med pga plugget! Repade iaf efter skolan gick bra fixade videon och allt till fräng. Annars har jag bara legat framför gossip girl och väntat på bättre tider.nu måste ja släcka lampan och sova upp tidigt i morgon! Natti!
Fina bilder på mig och dampbarnen idag på labben!


You're gonna make me lonesome when you go

Hej på er.efter repet igår så drog ja faktiskt på bio med två små pojkar vid namn Auguste och Dennis vi såg sherlock Holmes. Den var mycket bättre än vad jag trodde! Idag så har jag varit i Norrköping på lager 157 med elino och Angelica. Sedan slutade kvällen hos jarla med lite filmmys. Och nu är jag uppe alldeles för länge så nu ska ja sova om jag kan det i den här blåsten, natti!


tror aldrig du har sett mig.

ibland lever ja i nuet medan ja letar efter dig.ibland gräver jag ner mig låter röster styra mig och vill inget annat än att inte synas. Ibland lever jag bara och låter allt annat va.Jag har alltid strävat efter att va bättre,veta mer,förstå mer,vara mer ,betyda något,men även om jag lyckats har jag aldrig känt mig stolt.Jag har alltid litat blint på människor jag bryr mig om.även om min förebild lärt mig rena motsatsen.jag hoppas alltid på det bästa,även när jag tror jag ska gå under.Jag har gått upp på scen och sjungit kärlekslåtar.när jag fem minuter innan suttit på en toa och gråtit.jag har starka åsikter om det mesta.kan alltid förklara ur min synpunkt.jag har alltid öppnat mig för fort för människor,de tröttnar alltid. jag lär mig aldrig.Trotts allt detta skulle jag aldrig säga att jag är stark,då jag ofta känner mig som en fågelunge som fallit ur boet.jag gråter mer än jag vill erkänna,och har mer ont än jag någonsin kunde trott.

- Missvoice.


Miss don't care what I've done to me...

hej 2012.vi får se hur det här året går.jag har hittils bara slöat mig och gömt mig lite för världen de här senaste dagarna.jag ska snart fixa mig lite innan ja tar bussen till staden för att repa i några timmar, skrika ur mig lite! sedan får vi se hur kvällen ser ut. ciao!

- bild från turkiet i sommras!

RSS 2.0